top of page

VÄLJ EN
DAG & TID

Vår helhetslösning

Boka en
demo

Vad kommer mötet handla om?

Demo möte

När ni bokat er demo med oss, så kommer vi att ha en presentation redo för er.

 

Vi kommer att börja med en kort behovsanalys för att förstå er nuvarande arbetsprocess och identifiera hur vi kan bidra till att optimera era nuvarande lösningar. Vi tror starkt att vår helhetslösning är den bästa för er, men vi förstår att ni kanske redan använder andra system. Om det är fallet kan vi integrera våra moduler med era befintliga system för att skapa en anpassad lösning för era unika behov.

När vi har en bättre förståelse för era behov och arbetsprocesser, kommer vi att presentera vår helhetslösning som består av tre steg.

Det första steget handlar om att bygga ert varumärke. Vi kommer att visa hur våra filmer och foton kan hjälpa er att nå ut och bygga en stark profil på nätet.

Det andra steget fokuserar på att följa upp med potentiella kunder som redan har visat intresse för era produkter eller tjänster. Vi kommer att berätta hur vi använder retargeting för att återuppliva och underhålla kundrelationer och hur det i sin tur resulterar till ökad konvertering och fler betalande kunder.

Slutligen kommer vi att presentera automatiseringsverktyget som är utformat för att effektivisera er leadgenerering, bokningssystem, kundhantering, recensionshantering och automatiserad uppföljning via SMS och e-post. Vi berättar också om hur vår smarta webbchatt och all-in-one inbox kommer att förenkla er kommunikation med kunderna och öka er kundnöjdhet.

Vår lösning är utformad för att öka trafiken till er webbplats, förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Slutligen kommer vi att presentera vårt oemotståndliga erbjudande. Vi ser fram emot att träffa er och visa er hur vår lösning kan bidra till att driva ert företag framåt!

bottom of page