top of page

Vi hjälper företag med
 

Vi erbjuder professionellt producerade filmer till företag som vill synas på nätet.

Våra filmer hjälper företagets kunder förstå sig på deras tjänst/produkt, vilket leder till en bättre kundkontakt och därmed en nöjdare betalande kund.

URVAL AV VÅRA KUNDER

2.png
5.png
Solidworks.png
1.png
4.png
6.png
3.png

Vi har valt att specialiserar oss på 3 tjänster.

2.

Reklamfilm

En reklamfilms uppgift är att berätta mer om er tjänst/produkt och den används ofta i samband med betald annonsering. Den har också alltid en tydlig "call to action" på slutet, som berättar för kunden vad nästa steg är. Exempel: Boka ett möte / köp vår produkt..

Retargeting

3.

Kampanjfilm

En kampanjfilm berättar för era potentiella kunder att ni just nu har en tjänst/produkt på kampanj. Den berättar också varför kunden borde passa på att köpa och hur den ska ta sig till sitt köp. Kombinera en bra kampanjfilm ihop med ett bra erbjudande så får ni sälj.

Automation software

1.

Företagsfilm

En företagsfilm är till för att potentiella kunder ska lära sig mer om erat företag och varför de borde köpa från er. Utan kännedom och tillit till varumärket så säljer ni inga varor/tjänster. Därför rekommenderar vi alla företag att starta sin resa med en företagsfilm. 

Films we created

3 Tjänster

Namnlöst-1.png
Vi har arbetat tillsammans med Filmstyle under en längre period och de har gång på gång visat bred kunskap utifrån olikheterna i projekten som vi givit dem. Kan starkt rekommendera deras tjänster.

Eric Johansson

Founder på Paytrim AB

bottom of page