top of page

PRODUKTIONSBOLAG
MED FOKUS PÅ FÖRETAG

VI SKAPAR BERÄTTELSER FÖR KUNDER, SÅ DE MINNS ERT VARUMÄRKE.

VÅRA PRODUKTIONER

FILMSTYLE PRODUCTIONS

DÄR KREATIVITET MÖTER PASSION OCH VARJE BILDBERÄTTELSE TAR EN UNIK FORM. VI ÄR INTE BARA ETT PRODUKTIONSBOLAG; VI ÄR MÄSTARE I ATT FÖRVANDLA KONCEPT TILL GRIPANDE VISUELLA BERÄTTELSER.

 

Med bas i Sverige, hjärtat av Skandinaviens kreativa puls, tar vårt dedikerade team av visionärer och teknikentusiaster din varumärkesberättelse till nya höjder.

Vi är mer än bara skickliga filmare & redigerare – vi är historieberättare med en passion för att väcka känslor och engagera publikens sinnen. Genom banbrytande tekniker och en djup förståelse för marknadstrenderna skapar vi inte bara filmer, vi skapar minnesvärda upplevelser som gör avtryck.

Vår resa börjar inte förrän vi förstår din vision. Med vår kompromisslösa hängivenhet till att överträffa förväntningar och vår förmåga att inte bara följa, utan att skapa trender, tar vi din varumärkesresa till nya höjder och ser till att era kunder minns er.

Så om du är redo att omdefiniera berättande och ta din närvaro på marknaden till nästa nivå, välkommen till FilmStyle – där varje film är en möjlighet och varje sekund är en chans att imponera.

STOLTA
SAMARBETEN

5.png
6.png
6.png
2.png
Solidworks.png
1.png
4.png
3.png
Namnlöst-2.png
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Filmstyle. Oavsett projekt gör de allt med proffsighet, känsla för projektet, öga för detaljer och levererar snabbt! Uppskattar mycket deras känsla för helheten, rekommenderar varmt Filmstyle!

Annika Lindberg

CMO SolidEngineer AB

Vi har arbetat tillsammans med Filmstyle under en längre period och de har gång på gång visat bred kunskap utifrån olikheterna i projekten som vi givit dem. Kan starkt rekommendera deras tjänster.
Namnlöst-1.png

Eric Johansson

Founder på Paytrim AB

TRÄFFA FILMSTYLE

FILMSTYLE PRODUCTIONS

PRODUKTIONSBOLAG: PASSION & KREATIVITET SOM BERÄTTAR HISTORIER FÖR VÄRLDEN

 

Med stort driv och passion för reklam & film, är vi på uppdrag för att förändra branschen. Vi känner att det är dags för ett rejält uppvaknande, så därför startade vi vårt produktionsbolag, för att injicera en dos av frisk luft och kreativitet i en annars ganska tråkig miljö.

 

På FilmStyle, som nu omfattar hela Sverige, strävar vi ständigt efter att höja ribban, arbeta smartare och framför allt, ha det sanslöst roligt under resans gång! Vi är inte bara ett produktionsbolag; vi är ett gäng kreativa själar som samlats för att förändra spelplanen inom film och reklamproduktion.

Vårt team av kreativa hjärnor är som en explosiv blandning av innovation, teknisk briljans och en osviklig entusiasm för att skapa det som aldrig skådats förut. Varje projekt som hamnar på vår radar behandlas med en kombination av banbrytande kreativitet och teknisk precision som lämnar våra kunder förbluffade och deras konkurrenter grönögda av avund.

Vi tar inte bara uppdrag, vi skapar konstverk. Vi är inte bara ett produktionsbolag; vi är en rörelse, en kraft att räkna med, som utmanar det föråldrade och skapar en ny standard för kreativitet och innovation inom branschen.

bottom of page